neděle 14. dubna 2013

kontakt

eatrunlove@seznam.cz

47 komentářů:

  1. Jé botičky ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Taky dělám takové vtipné nákupy a zrovna nedávno jsem se řízla při krájení kedlubny hned do 2 prstů a musela jsem vypadat jako trotl s náplastmi potištěnými slony a žirafami :D Jinak také jako rozmazlená blondýna chápu frustraci z rozfoukaného účesu! :D

    OdpovědětVymazat
  3. To by ti chutnala moje snídaně Pina Colada Oats:D Mám to na blogu:D
    A ten sprcháč si určitě koupím, jen co navštívím mého druhého kamaráda DM:D
    No Ikea...tam bych mohla strávit celý den:D Vykoupila bych to tam všechno:D Ale je fakt, že se tam strašně rychle utrácí:D
    A ty holínky!!Jsou úžasné, taky po nich pořád koukám:(
    A zrovna včera jsem si jednu podprsenku v H&M vybrala, potřebuju černou:D
    A ty náplasti jsou super, já je chci taky:D:) Nikdy jsem si jich tam nevšimla:)
    Super článek!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě teď momentálně dělá při učení na zkoušku radost kakaovej sprcháč :-D Holinky moc pěkně a na sportovní šortky sem koukala ve čtvrtek...a nekoupila si je, páč sem si šla pro šaty (který neměli v mojí velikosti :-/) a od tý doby se mi to furt honí hlavou a ve čtvrtek po zkoušce pro ně hned jedu :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Sportovní H&M oblečení mě láká, nedávno jsem s překvapení narazila na hezké sportovní topy s všitýma podprsenkama v Gate, ale když jsem to oblíkla v kabince, zjistila jsem, že je to úplně šíleně ušité, takže tam nic takového nebrat!
    Ikea je super obchod, ale pro mě jen na doplňky (miluju vše ratanové :) ), na "opravdický" nábytek (postele, sedačky, stoly) bych zašla jinam, tatínek pracuje ve firmě zabývající se nábytkem a vždycky v Ikee nadává, že to jsou šunty a nic to nevydrží, takže bych neměla odvahu... Ale vypadá to hezky, o tom žádná ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký článek na odlehčení. :))
    Někdy mě nebaví číst pořád o cvičení, vhodných potravinách, bezva stravě apod.
    Na Balea výrobcích si ujíždím. :P
    Botky vypadají perfektně. Také se mi líbí ocvočkované věci, i když jich zas tolik nevlastním.
    Na sportovní věci (oblečení/vybavení) jsem poslední dobou také ujetá. :D
    Do IKEI nakupovat nechodím, protože ji nemám nikde tady poblíž, každopádně věci z tama jsou krásné. A ten šlehač na pěny je bombastický. Ten chci domů taky. :D Má ho prababička, ale vůbec ho nepoužívá, tak jí ho možná "ukradnu". :D
    A tvořítka na zmrzku máme doma taky. Mamka pracuje v Tescomě, tak nám různé tady ty sezónní blbosti nosí domů. :D

    OdpovědětVymazat
  7. ten sprcháč si určitě zítra dojdu koupit!!! :)
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  8. To jsou samé super věcičky! Do DMka musím zajít mrknout (i když jsem tam byla zrovna včera :D), ty jejich voňavé sprcháče a šampony jsou boží, taky je pravidelně vykupuji! A Piňa Colada je taky můj favorit mezi koktejly, tak to ho musím mít tím tuplem :D
    Holínky vypadají taky zajímavě - přes týden mě taky čeká jednodenní výlet do Prahy, tak se taky těším, že si aspoň něco přivezu :) No a sporotvní oblečení i "hračky" z IKEI jsou bezkonkurenční :D

    OdpovědětVymazat
  9. Mohu se prosím zeptat, kolik stály ty formičky na nanuky? :) Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/80208478/

      Vymazat
  10. Tak do DM asi taky naběhnu :) I když na podzim jsem si koupila 2 sprcháče a krémy z té makrónkové limitky (mandlovo-třešňový a fíkovo-čokoládový) a pořád ještě je nemám spotřebované :) A ještě jsem četla u PlumFoolery, že hezky voní mangová limitka :)
    A co to je za značku těch holinek? že je mají u přes rok?
    V HM by mě ani nenapadlo koukat po sportovním oblečení.. tak to asi napravím:)
    Já teď zas sháním koženou bundu a nemůžu nikde sehnat :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty holinky jsou z obchoduThe Adress Idea, v Praze na ulici 28. října, kde se specializují na všechno pocvočkované, mají je tam ve stálé celoroční nabídce :))

      Vymazat
  11. Elegantní náplasti se zvířátkama.:D Holínky jsou krásné a pro DM letní limitku si taky určitě zajdu.;)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty boty jsou nádherné! A asi se vydám do HMka!:D:)

    OdpovědětVymazat
  13. cvočky miluju !!! a taktéž sportovní oblečení z h&m!:) hlavně proto, jak jsou u nás značky typu nike, adidas atd. hrozně předražené

    OdpovědětVymazat
  14. Ty botičky... Z těch jsem odvařená nejvíc =D =*
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
  15. Dobře, že si těhlech pár svých radostí nechala zazářit, já si o nich ráda počtu :-) Ty gumáky jsou prostě parádní, takové bych si taky nechala líbit, hodily by se mi do party k "filcákům" a infantilním s bílými pejsky v růžových oblečcích :-D Piňacoladové mýdlo mi též mohlo jít po čuchu, když už jsem ji aspoň dlouho neměla nikde u bááru :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty holinky jsou skvělý! Už jsem na ně koukala u Mii, hrozně je chtěla, ale přijde mi, že hodně zkracují nohy a tak nějak je deformují :(

    OdpovědětVymazat
  17. Piňacolada!Miluju, mé nejoblíbenější klubové pití. Připomíná mi léto, takže pro baleu se určitě stavím. :) A dík za tip na sportovní oblečení v hm, nedávno jsem se tam dívala na nějaká trička ale říkala jsem si, jestli to bude tak kvalitní jako od sportovně zaměřených značek. Takže super, díky :)

    OdpovědětVymazat
  18. od dvojky do čtyřky! ach! musim do ikey sakra

    OdpovědětVymazat
  19. Cena sprcháče je parádní. Já když mluvím o Ikee, tak říkám, že jsem si to koupila v ikeji, takže tak :D
    M.

    OdpovědětVymazat
  20. Mám taky Ikeácký sen aneb celý byt jenom z ní :D
    holinky jsou skvělý! prozdradíš obchod?:)

    OdpovědětVymazat
  21. SUper věci:) Baleu zbožnuju, všechno krásně voní :) oboje boty jsou krásné !:) a z Ikey máme taky ten šlehač i ty náplasti, jsou roztomilý :) A věci na sport sis taky vybrala krásný, ty kratase mají super barvu, musím se tam mrknout:) já sem byla letos poprvé běhat dnes,a bylo to super:))

    www.dittag.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  22. Už letím do DMka pro Baleu! Jsem zvědavá na tu vůni. A miluju Ikeu, asi jako všichni... Předpokládám, že jsi všechno vyskloňovala dobře:)

    OdpovědětVymazat
  23. Každá věc si zasloužíí svých 5 minut slávy :).
    Pro tu piňa coladovou balea si zítra určitě dojdu, jsem totiž do toho drinku taky úplně blázen a bojím se, aby mi ho nevykoupili :D!
    Cvočky sice nejsou nic pro mě, ale ty holínky se mi líbí :).
    Ikeu mám taky ráda a příští týden se tam s kámoškou chystáme pro nějaké hrníčky :)...jídlo tam mají moc dobré..
    PS: Asi se od tebe inspiruju a taky udělám nějaký takový příspěvek :).

    OdpovědětVymazat
  24. Souhlasím, že v HM maji velice kvalitní sportovní oblečení. Koupila jsem si tam sportovní podprsenku (vyztuženou, za 500kč) a prsa drží během cvičení opravdu na místě :-D Nemohu si ji vynachválit.

    A pro sprcháč si popádím, jelikož také zbožňuji kombonaci kokosu a ananasu! Už jsem se nechala zlanařit tím s makaronkama a teď jsem na něm doslova závislá! Vždy se na něj po cvičení hrozně těším. Ta vůně je dokonalá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty makronky jsem měla taky hrozně ráda, ale potom co jsem se v nich koupala vkuse asi 3 měsíce už se mi omrzely, tak teď nastoupila pina colada:D

      Vymazat
  25. Na tyhle příchutě mám úchylku taky! ÁÁÁCH. Ta tučná piňa colada, hned bych si dala :D
    Jinak HM zbožňuju taktéž, to stejné s Ikeou (slovo Ikeou vypadá ještě hůř napsaný než Ikei :D). V jakém obchodu jsi ty holinky brala? Jsou moc pěkné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta Ikea je prostě potvora :D

      jsou z obchodu The Adress Idea, v Praze na ulici 28. října, hned u Václaváku....a ten obchod je úplné cvočkové království :D

      Vymazat
  26. jo, tohle je dobrý článek! S Ikeou jen souhlasím a vše ocvočkované taky miluju :))

    OdpovědětVymazat
  27. sprcháč je vážně super, jako čerstvý ananas ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Ooooooo...to jsou mi krásné věci:). Baleu musím mít...holínky jsou nádherné, moc se mi líbí...docela často je vídám, ale to není minus je nemít :).

    OdpovědětVymazat
  29. sprcháče od Baley mám moc ráda a za tu cenu.. vždycky si jich nakoupím zásoby :D no a ty gumáky (:D) ti strašně závidím! od této značky se mi taky moc líbí, ale stejně jako ty je mám krapátko z ruky,

    OdpovědětVymazat
  30. Zrovna včera jsem byla nakupovat v Brně (Olympie,Ikea,Vaňkovka) a naštívila i Dm a ten prcháč jem tam taky nenechala....vůně byla boží tak jsem vzala i tělové mléko :-)A také si udělala radost hlavně balerínkama TH,vysněné :-D jinak tvoje boty jsou taky nadherný :-)

    OdpovědětVymazat
  31. výrobky od balei vždy tak krásně voní

    OdpovědětVymazat
  32. Sprcháče z DM jsou bezkonkurenční, zítra si asi skočím pro tento:) chci se zeptat, kolikrát do týdne chodíš (nebo bys doporučila člověku, který si chce zformovat postavu a udelat neco pro zdravi) běhat? dekuji za odpoved!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Běh je prima, ale na zformování postavy nestačí. Je dobré to střídat s posilováním celého těla, kterým zpevňuješ svaly a tedy tělo formuješ. No a samozřejmě, aby to úsilí "udělat něco pro zdraví" bylo úplné, je potřeba začít i zdravě jíst.

      Spoustu informací najdeš tu na blogu, nebo na mojetelo.blogspot.com, nebo na freshlili.blogspot.com, nebo na thestylab.com a na webu.

      Vymazat
    2. Myslím, že ta otázka byla pro mě :))
      Tento rok jsem zatím byla běhat jen jednou, ale minulý i předminulý jsem chodila běhat podle toho, jaké bylo počasí, většinou to vyšlo tak na 3x-4x týdně, a většinou běhám 5km :)
      Myslím, že ideální pro formování postavy by bylo běhat tak 2x-3x týdně, minimálně půl hodiny ( a je jedno kolik km to bude), a potom si ještě doma dát nějaké krátké posilování (já si pak dávám 8 min abs ), a k tomu 2x-3x týdně posilování :) ale to je jen můj názor :)

      Vymazat
  33. IKEA se hlavně dle pravopisu neskloňuje ;-)

    Taky jsem dnes započala běžeckou sezónu. Jak ti šel první výběh? Huj nebo fuj :-)

    S H&M souhlasím, i když mi bohužel ty jejich kraťasy moc nesedí (ani na bocích, ani v pase). Podprsenky jsou ale moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  34. Podprdu z H&M som si kúpila tiež a musím povedať,že je skvelá.Za 10 e som ju tam nemohla nechať..to by bol hriech. :D

    OdpovědětVymazat
  35. Mám doma úplně to samé na zmrzky od Ikei :) Chystám se na tvaroh s ovocem :) Na ty kraťásky jsi mě teda nalákala.

    OdpovědětVymazat
  36. s tou Ikeou mi mluvíš z duše. v jedno vskutku smysluplné odpoledne jsem si na webu Ikey našla a sepsala úplně všechno komplet do nového bytu, měla-li bych se někdy stahovat. tedy počítala jsem jen s vlastním pokojem, neplánovala jsem tedy obývák, nad tím bych strávila podstatně více času. leč musím říci, že bych klidně mohla mít celý byt zkompletovaný jen z nábytku a ostatních věcí z Ikey!

    OdpovědětVymazat
  37. O Ikee a mém nákupu jsem zrovna dneska přidávala článek :-D Z HM mam kraťasy na cvičení a pro ten sprcháč si musim dojít ♥♥ Uplně si tu představuju tu vůni :-D

    OdpovědětVymazat
  38. Pěkný článek.. s tou Ikeou jsi mě pobavila (prosím bez koňů) :D...můj přítel zase prohlásil, že se mu v poslední době ty kuličky zdály lepší právě v době, kdy tam měly být koně :D
    jinak na hm jsem chtěla udělat nálet včera na ty krásné věcičky na cvičko (mám odtud 3/4 kalhoty a jsou to nej kalhoty které jsem kdy měla, supr pružné a pohodlné), nicméně byla ve vaňkovce taková řada u kabinek, že jsem to preventivně vzdala :/

    OdpovědětVymazat
  39. Tak se třeba někdy při tom běhání potkáme :)
    Šortky na cvičení hledám, zajdu asi nakupovat (když musíš, tak musíš...bakalářka počká)

    OdpovědětVymazat
  40. Holky nevíte některá, jestli bývají v HM slevičky i na to sportovní oblečení ? :)

    Díky A.

    OdpovědětVymazat